Reviews

“Deze fijne mensen luisteren, denken mee en leveren uitstekend werk.” Arnold, Nijmegen (8 januari 2024)


“Nadat ik bij een buurvrouw het werk van Coosje en Mathieu had bewonderd, vroeg ik hen of zij voor mijn appartement een nieuwe vensterbank van massief eikenhout konden maken. Ik ben erg blij met het resultaat. Coosje en Mathieu werken met grote zorgvuldigheid, oog voor detail en duidelijke liefde voor hun vak. Bij het transport van de ruim vier meter lange vensterbank naar de derde etage bleken ze niet voor één gat te vangen. Coosje en Mathieu gaan voor een heel mooi eindresultaat, ook als er uitdagingen blijken te zijn. Ze leveren vakwerk, en het contact was ook steeds prettig.” Martijn, Bennekom (14 november 2023)


“Klus (hout vervangen poort en schutting) is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ze zijn zorgvuldig, komen hun afspraken na, ze denken mee en hebben goede ideeën.” Bas, Arnhem (31 augustus 2023)


“Ik heb vier vensterbanken, zes koven en een kastje laten maken op maat, in een monumentaal appartement en ben onder de indruk van de precisie waarmee beide vakmensen hun ambacht hebben uitgevoerd. Daarnaast communiceren ze prettig en duidelijk, stellen zij hun grenzen, houden zich aan hun woord en blijven gefocust op de klus totdat die klaar is. Dit gaf vertrouwen en rust. Een voorbeeld voor anderen.” E.M., Bennekom (19 mei 2023)


“Wij hebben ons tuinhuisje om laten bouwen tot een overkapping/zithoek en zijn heel blij dat Coosje en haar man dit voor ons wilde doen. Ze is/zijn duidelijk in de communicatie, vriendelijk, werkt heel netjes en het resultaat is dan ook helemaal zoals we voor ogen hadden. Met extra oog voor afwerking en de puntjes op de i.
Wij zijn meer dan tevreden en weten haar te vinden als nog eens hulp nodig hebben.” Saskia, Zevenaar (7 mei 2021)


Voor Timmerwerk Binnen & Buiten heeft Coosje alleen gewerkt:

“Coosje werkt heel precies. Zij hield mij op de hoogte van de stappen die ze gaat doen. Het resultaat is erg mooi.” Nijmegen (25 maart 2019)


“Coosje heeft goed werk afgeleverd, ze hield pas op toen het helemaal naar haar zin was. Wat ik ook heel erg waardeer is dat ze, zowel van tevoren als tijdens het werk, meedacht over de praktische aspecten van de uitvoering.” Nijmegen (11 januari 2019)


“Vriendelijke vrouw en we zijn zeer blij met het resultaat. Dankjewel!” Nijmegen (19 oktober 2018)


“Coosje heeft verstand van zaken, is erg secuur en wist wat ik ongeveer voor ogen had mooier en beter te maken dan ik had kunnen bedenken. Fijne en heldere communicatie. Prettig iemand om in/rondom je huis te hebben ook.” Nijmegen (16 oktober 2018)


“Ik ben heel tevreden over Coosje!
De zolder uitbouw was een ingewikkelde klus, omdat er tussentijds allerlei onvoorziene dingen bij kwamen. Maar gelukkig is de Klusvrouw creatief en dacht ze altijd mee wat er mogelijk zou zijn en liet mij zien wat de keuzes dan zouden gaan betekenen/ kosten. Ze respecteerde altijd mijn soms ongewone wensen en hierdoor is het een heel individuele uitbouw geworden die echt bij me past! Als ik een klus heb vraag ik het aan haar :)” Nijmegen (14 juni 2018)