Timmervrouw en Timmerman

De werkzaamheden van Timmerwerk Binnen en Buiten worden uitgevoerd door Coosje en Mathieu: Timmervrouw en Timmerman. Wij zijn een echtpaar dat elkaar dusdanig aanvult dat we bijzonder goed met elkaar kunnen werken. Samen zijn we sterk in o.a. vernieuwende ontwerpen en de uitvoering hiervan.

Coosje is als Klusvrouw Nijmegen begonnen. Toen nog klein, zelfs nog met de fiets met een aanhangwagentje erachter. Na de verhuizing naar Doorwerth werd dit Klusvrouw Gemeente Renkum. Tegen die tijd kwam de samenwerking met Mathieu steeds meer op gang en na verloop van tijd werden de klussen steeds meer timmerwerk gerelateerd.

Mathieu heeft jarenlange ervaring in de bouw en industrie. Naast timmerman en meubelmaker werkt Mathieu ook als houtkunstenaar; hij maakt beelden, sculpturen en sieraden uit hout. Kijk maar eens op zijn website: MathieuTromp.com

Massief hout is één van onze passies, wij werken heel graag met dit materiaal. De geur van vers gezaagd hout alleen al blijft zalig om te ruiken. Van levende bomen gaat ons hart extra kloppen, daar genieten wij eigenlijk nog meer van.